PROGRAME cu activitate curenta ,campanii, evenimente |

2003 | 2004 | 2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013

2003

MESAJ
La inceput de an.....2003

Dragi prietene si prieteni,

Suntem la inceputul unui an , 2003, pe care cu totii ni-l dorim mai bun ,cu cat mai mult noroc si cu mai multe realizari. Intotdeauna un an nou ne ofera noi perspective, ne deschide noi orizonturi, ne determina sa fim mai buni, sa fim mai optimisti si in acelasi timp mai increzatori in fortele noastre .
Sa incercam sa facem ca anul 2003 sa fie un an al tolerantei , al bucuriei si al bunatatii noastre a amenilor.
Depinde foarte mult de noi sa reusim . Cum? Prin comunicare si informare . Este o modalitate de a identifica noi oportunitati si variante utile de colaborare.

Doresc sa cred ca lista noastra poate fi o sansa pe care ne-o oferim , cu un minim de efort si anume participind activ la discutii , propunind teme de discutie si primind informatii despre ce se mai intimpla in tara si in lume.

A.F.R.va ureaza sa aveti un an cit mai bun, sa fiti sanatosi si fericiti, sa realizati cit mai multe dintre obiectivele propuse si sa aveti puterea si inspiratia necesare, incununate de cit mai mult noroc.
Fie ca 2003 sa aduca tuturor cit mai multe lucruri bune, pentru ca cele rele sunt destule pentru toata lumea. Mi-ar face placere sa cunosc dorintele , gindurile cu care intrati in noul an!

Cu prietenie,
Liliana Pagu, presedinte Asociatia Femeilor din Romania,
coordonator national al Retelei organizatiilor de/pentru femei din Romania RNOFR

 

A.F.R. administreaza lista de discutii ro_civil@yahoogroups.com

ASOCIATIA FEMEILOR DIN ROMANIA are placerea sa va salute si sa va comunice ca nu de mult timp am devenit administratorul listei ro_civil@yahoogroups.com <ro_civil@yahoogroups.com>*
Acest mesaj are scopul de a va oferi mai multe informatii cu privire la noua orientarea a listei ro_civil@yahoogroups.com si de a va invita sa contribuiti la dezvoltarea sa.
Scopul acestei liste este favorizarea liberei circulatii a informatiei despre modalitati de convietuire civilizata intr-o tara civilizata.
Contributia fiecaruia dintre voi este extrem de importanta.

mai multASOCIATIA FEMEILOR DIN ROMANIA colaboreaza in Campania de Educatie pentru Non-violenta Activa

De mai bine de un an, proiectul Miscarii Umaniste se desfasoara în România prin /Campania de Educatie pentru Non-violenta Activa. /În cadrul conferintelor noastre din primavara am prezentat acest proiect în fata a peste 500 de persoane, în principal responsabili ai ONG-urilor, profesori si studenti.

Primirea de care ne-am bucurat a fost una calduroasa si entuziasta. Astazi, pentru a continua proiectul, cautam persoane motivate de actiunea non-violenta. Cu aceasta ocazie vom organiza ateliere de training asupra dezvoltarii non-violentei si a actiunilor concrete ce se pot lua în situatii de violenta sociala.

mai multParticipare A.F.R. la simpozion mai 2003

Conferinta despre Educatia pentru o nonviolenta activa

Crearea unei culturi a nonviolentei

Violenta a invadat toate domeniile vietii

Plaquette Roumain

 

 

25 Decembrie 2003 COMUNICAT DE CRACIUN

La implinirea a 14 ani dela Revolutia din 1989, Reteaua Nationala a ONG-urilor de/ pentru femei din Romania -RNOFR-aduce la cunostinta societatii romanesti, urmatoarele:

Noi, femeile din Romania, cerem clasei politice, guvernantilor , sa se implice cu mai multa responsabilitate in promovarea de legi si reglementari precum si transpunerea acestora in practica privind urmatoarele domenii ale vietii de zi cu zi :
1. Legi, reglementari si masuri practice de prevenire si descurajare a consumului si abuzului de droguri, fenomen a carui raspandire in randul tineretului este alarmanta; masuri concrete de combatere a violentei,
fenomen din ce in ce mai extins intr-o societate care nu isi gaseste inca echilibrul.

2. Promovarea de urgenta in invatamantul preuniversitar a Educatiei pentru Sanatate ca materie de studiu obligatoriu, continand informatii de igiena publica, ambientala si personala precum si cunostinte de prevenire a imbolnavirilor.

3. Reglementari la nivel national care sa oblige consiliile judetene, municipale si orasenesti sa prevada, in mod expres, la bugetele viitoare sume destinate cercetarii si studiilor privind noile probleme sociale din
Romania, pentru a se putea alcatui programe si strategii de dezvoltare social ape termen scurt, mediu si lung;precum si sume atribuite ong-urilor pentru realizarea de proiecte sociale.

4. Noi, femeile crestine, consideram ca in procesul de aderare la structurile Euro-atlantice au fost neglijate in acesti 14 ani de tranzitie problemele privind sanatatea si educatia pentru sanatate, problemele mamelor
singure cu copii, problemele educatiei si invatamantului preuniversitar si problemele dezvoltarii rurale durabile.

5.Noi ,organizatiile de femei suntem total nemultumite de lipsa de consideratie manifestata de guvernanti pentru activitatea pe care o desfasuram prin voluntariat si daruire, de lipsa de interes in facilitarea
de conditii normale in care sa ne desfasuram activitatea ,atit de necesara pentru femeile Romaniei si care contribuie substantial la imaginea unei Romanii democrate.

6. Cu ocazia marii sarbatori crestine a Nasterii Domnului Iisus Christos rugam atat conducerea Bisericii Ortodoxe Romane cat si a celorlalte Biserici si Culte sa se implice cat mai mult in viata de zi cu zi a cetatenilor in spiritul pe care marea sarbatoare crestina a Craciunului il poate aduce in mintea, inimile si sufletele noastre.

Liliana Pagu
Presedinta A.F.R

sus
2004

Din palmaresul activitatii desfasurate de ASOCIATIA FEMEILOR DIN ROMANIA august 2003 - decembrie 2004:

 • Participari si organizare de evenimente
 • Organizarea cursurilor de limba engleza ( mediu si avansati) , limba italiana
 • Organizarea trainingului de " Management al proiectelor"
 • Participare in campanii
 • Participari externe

mai mult

Seminarul ,,Probleme ale egalitatii de gen la 14 ani de Democratie in Romania''

Cresterea constientizarii drepturilor omului in Romania initiat de AMNESTY INTERNATIONAL , Olanda impreuna cu 5 ong-uri rominesti ( A.F.R., SIRDO , Rromani Criss, CREST, Amnesty International Romania) actionind ca o retea de aparare a drepturilor omului in Romania .

2005

In ultimii 2 ani de activitate 2005-2007
A.F.R.a desfasurat programe sociale pentru influentarea autoritatilor, a mass-media si a opiniei publice in legatura cu necesitatea respectarii drepturilor femeii si cu eliminarea saraciei ,a oricarei forme de discriminare si violenta indreptate impotriva femeilor.

Aceste programe au fost dezvoltate in parteneriat cu Reteaua Nationala a ong-urilor de/pentru femei din Romania RNOFR . S-a continuat activitatea de consiliere si suport a victimilor violentei indreptate impotriva femeii si familiilor lor (resursele asociatiei si prin atragere de sponsori )S-au adresat asociatiei 253 de cazuri care au fost analizate , persoanele respective beneficiind de consilierea specialistilor A.F.R.
(voluntariat)

mai mult


ASOCIATIA FEMEILOR DIN ROMANIA ,( A.F.R.) propune ong-urilor din Bucuresti sau celor din provincie care doresc reprezentare in capitala, un parteneriat pe principiul
"Impreuna spre succes"

mai mult

Va invitam la intrunirea din luna aprilie care va avea loc in data de joi 21 aprilie2005 orele 16-19 la sediul Asociatiei Femeilor din Romania str. Victor Eftimiu 2 etj. 6 cam 401 tel. 0744561431

mai mult

Chestionar asupra statutului femeii

Apel la actiune sanatate2005
2006

Stimate membre in Consiliului Director al ASOCIATIEI FEMEILOR DIN ROMANIA!

In urma discutiilor purtate la ultima intrunire de joi 3 AUGUST 2006 cind s-au prezentat optiunile privind componenta Consiliului,necesitatea imbunatatirii statutului precum si a strategiei pe semestrul 2 al anului am fost de acord sa ne desfasuram activitatea pe baza respectului reciproc precum si a transparentei totale

mai mult

ASOCIATIA FEMEILOR DIN ROMANIA , in colaborare cu Compania artistica ALHAMBRA STAR, va ofera o surpriza placuta in luna MARTISORULUI !

mai mult

Chestionar pe probleme de discriminare

Chestionar pe problemele Drepurilor Omului

Chestionar privind traficul de celule-ou si a embrionilor pentru cercetare

A.F.R.primeste in mod frecvent o serie de solicitari din partea tinerilor care studiaza probleme de gender in tara si strainatate pentru a li se oferi materiale rezultate din activitatea asociatiei sau expertiza in probleme specifice .

Asociatia Femeilor din Romania a fost solicitata sa sprijine un proiect de masterat al Rucsandrei Sirbu cuprinzind cercetarea drepturilor omului in Romania prin completarea de chestionare si realizarea unui sondaj intre membrele A.F.R.

mai mult


2007

Asociatia Consumatorilor de Media si Club A au deosebita placere de a va invita la dezbaterea cu tema: IMAGINEA FEMEII LA TV: INTRE NEVASTA DE FOTBALIST SI TRADATA IN DRAGOSTE?

mai mult

invitatia de a participa la Conferinta Nationala de Deschidere a Anului European al Egalitatii de Sanse pentru Toti, care va avea loc în Bucuresti la data de 20 Martie 2007.

mai mult

De ZIUA EUROPEI un schimb de experienta intre femeile din Romania si Germania !

mai mult

AMBASADA SUA VA INVITA SA PARTICIPATI LA CONFERINTA
“ Puterea si influenta femeilor in societatea moderna: modele si provocari”

mai mult

ASOCIATIA FEMEILOR DIN ROMANIA a fost invitata in data de 27 august la emisiunea AUTOSTRADA TVR pe programul 2 al televiziunii romane.

Au mai participat si alte organizatii reprezentative din Reteaua Nationala a ong-urilor de/pentru si conduse de femei RNOFR ,Coalitia asociatiilor femeilor de de afaceri, Liga Internationala a femeilor romance LIFERO precum si Agentia Nationala a Egalitatii de sanse ANES.

 

mai mult

SCRISOARE DESCHISA
In atentia Domnilor VASILE BLAGA si CRISTIAN DAVID

ASOCIATIA FEMEILOR DIN ROMANIA a luat la cunostiinta de propunerea facuta de fostul ministru al internelor si administratiei, d-l Vasile Blaga, la Scoala de vara a Organizatiei de femei a Partidului Democrat, privind legalizarea prostitutiei, ca o singura solutie pentru femeile care au aceasta ocupatie incriminata de Codul Penal.

In calitate de promotor al miscarii de femei din Romania ,lider al miscarii de femei internationale si semnatara inca din 1998 a unui protocol de parteneriat cu 70 de organizatii din Europa pentru combaterea prostitutiei si traficului de femei ASOCIATIA FEMEILOR DIN ROMANIA a pus imediat in discutie acesta perspectiva oferita femeilor Romaniei in 2007-ANUL EUROPEAN AL EGALITATII DE SANSE primind reactia prompta si protestul membrelor A.F.R.,a membrelor RETELEI NATIONALE A ONG-URILOR de/pentru si conduse de femei si a LIGII INTERNATIONALE A FEMEILOR ROMINCE-LIFERO

mai mult


26 septembrie 2007 participarea presedintei Liliana Pagu la Antena 2 emisiunea ,,Zi de zi ''

Violenta indreptata impotriva femeii creeaza imposibilitatea pentru aceasta de a-si exercita drepturile si libertatile fundamentale . Potrivit Institutului pentru Cercetarea si Prevenirea Criminalitatii ,in 2005 ,la nivel national ,4000 de femei au fost victime alea violentei domestice ,dintre care 71 au fost ucise .

Dupa cum afirma si dl. Dr. Peer Sieben , Ambasadorul Fondului ONU pentru Populatie in Romania "Violenta in familie poate fi prevenita doar cu ajutorul comunitatii pentruca este o problema a intregii comunitati ,nu doar a unei familii". In ultimii ani violenta indreptata impotriva femeii a cunoscut o tot mai mare amploare in Romania cu toate proiectele si programele efectuate pana in 2007 ,se impune o actiune concertata de advocacy in prevenirea si combaterea acestui fenomen pe care noi ca asociatie care apara drepturile femeii o propunem in acest proiect ,consideram ca acesta este important pentru ca :
Adunarea Generala a ONU prin Rezolutia 48/104/20.12.1993(Declaratia cu privire la eliminarea violentei asupra femeilor) in art.2 enumera urmatoarele :

a. Violenta fizica
b. Violenta sexuala si psihologica care se produce in cadrul familiei ,inclusiv abuzul sexual al copiilor
c. Violenta relationala cu stirbirea dreptului patrimonial
d. Violuri in casnicie
e. Acte de violenta produse de alti membri ai familiei,precum si violenta in afara casatoriei si violenta in contextul exploatarii
f. Traficul de femei si prostitutia fortata

ASOCIATIA FEMEILOR DIN ROMANIA sprijina strategia nationala cu privire la prevenirea si combaterea fenomenului violentei domestice prin realizarea acestui proiect si in acest sens desfasoara proiectul: ,, Grup de suport pentrivictimile violentei in familie''

 

1 octombrie 2007 "Zilei Internationale a persoanelor vârstnice"

Asociatia Femeilor din România, in parteneriat cu Asociatia pentru Drepturile Pensionarilor din Romania a organizat luni, 1 octombrie 2007 un simpozion intitulat „Femeile vârstnice rãmân cele mai discriminate persoane din România”.

Manifestarea a avut loc la Biblioteca Metropolitanã ,, Mihail Sadoveanu ''din Bucuresti str.Tache Ionescu nr.1 începând cu ora 11,00 si este organizatã cu ocazia „Zilei Internationale a persoanelor vârstnice”.

Rolul dezbaterii a fost de a atrage atentia opiniei publice asupra statutului social si a modului in care este respectata demnitatea umana a femeilor pensionare in societatea romaneasca de astazi.
Apelul nostru a fost pentru solidaritate si normalitate.!
Invitat special este dl. Petre Roman care a vorbit despre proiectul social al Uniunii Europene si semnificatia unei Uniuni a pensionarilor in favoarea drepturilor lor.

 

TOTUL DESPRE A.F.R.

La sfirsit de an 2007 Liliana Pagu, presedinta A.F.R. a fost invitata la Radio Romania International (Departamentul emisiunilor pentru straintate din Radiodifuziunea Romana) la programul "Stare de fapt", marti, 18 decembrie, orele 20,03-21,00, cu tema "Romania...prin femei in lume", unde a prezentat Asociatia Femeilor din Romania ,evolutie , succese , proiecte derulate si intierea colaborarii bilaterale dintre femeile din Romania si Egipt !
Redactor Roxana Iorgulescu www.rri.ro

Au mai participat Omnia Fahmi vicepresedinte Egyptian Business Women Association (EBWA) Egipt , Clementina Timus , A.F.R. ,Liana Ceterchi ,IF ...daca pentru femei ( membra in Reteaua ,nationala a femeilor de/pentru femei ,program A.F.R.)

Emisiunea se poate asculta :
http://www.transfer.ro/storage/16aacbbb5d.zip2008

Dragi prietene !

Pentru noul an ce vine,
Va doresc numai de bine,
Si belsug, si veselie...
Toate bune sa va fie,
Bucurii si sanatate,
In casa s-aveti de toate,
Dumnezeu sa va ocroteasca,
Prietenii sa va iubeasca,
S-aveti pace si multi bani,
LA ANU' si LA MULTI ANI!

Noul an sa va ninga cu bucurii, sa va inzapezeasca in fericire si sa inghete toate necazurile !!!

Sper ca ati intrat cu bine in Noul An si v-ati distrat excelent de Revelion! Inca odata va multumesc pentru frumoasele urari si eu va doresc tot ce e mai bun sa vi se implineasca ! Imi doresc sa fim cit mai mult impreuna ! De aceea mi-ar face placere sa fim impreuna si la acest inceput de an pe data de 8 ianuarie orele 10, 30-13, 30 la Carul cu bere, la o intilnire de suflet si sa ciocnim un pahar pentru ziua mea !

Pentru cine doreste sa achizitioneze CD-ul meu ,, Bijuterii muzicale ''( arii si duete renumite din operete si muzicaluri) il va primi dela mine cu autograf !

Va astept ,
Cu drag ,
Liliana Pagu


sus2009

FEMEIA RURALA SI PRETUIREA ACESTEIA

Obiectivul principal al parteneriatului creat de proiect este de a da valoare rolului femeii din mediul rural prin respect fata de tradititie, cultura si familie, in calitatea sa de sustinatoare principala a durabilitatii si a resurselor naturale.

Proiectul urmareste sa promoveze femeile din mediul rural ca lucratori profesionisti sau antreprenori.

Alte obiective concrete:

 • analiza situatiei femeii în zonele rurale din tarile participante la proiect;
 • schimbul de experiente intre femeile din mediul rural;
 • vizite de studiu pentru cunoasterea a celor mai bune de practici în fiecare tara;

In acest sens se organizeaza mobilitati interculturale pentru cunoasterea vietii femeilor din mediul rural din tarile participante la proiect , acestea sunt urmate de activitati specifice de diseminare (pagina web, un raport despre experientele interculturale, raport intermediar si raport final).
Acest proiect promoveaza egalitatea de sanse, increderea de sine pentru femeile din zonele rurale, urmareste ocuparea fortei de munca disponbile pe baza competentelor, realizarea de locuri de munca in zone defavorizate.

mai mult

In luna septembrie 2010 intre 18-23 a avut loc a a treia intrunire de proiect in Malta , Gozo, la care Asociatia Femeilor din Romania a participat cu un grup de 12 persoane (membre si colaboratoare A.F.R si din Reteaua Nationala a ONG-urilor de pentru femei ) organizata de organizat de GWU General Workers Union (Uniunea Generala a Lucratorilor- Malta).

mai mult

Asociatia Femeilor din Romania, organizatie de prestigiu, lider al miscarii de femei din Romania, a organizat intalnirea cu partenerii din Spania , Italia , Malta si Portugalia din cadrul proiectului ,,Valorizing Rural Woman”, proiect finantat in perioada 2009-2011 de Comisia Europeana in cadrul programului: Lifelong Learning Programme – Grundtvig Partnerships, ID: GRU-09-P-LP-135­-B-ES, ce a avut loc in Bucuresti, in perioada 20-24 martie 2011 incluzand si o vizita de lucru in teritoriu in zona Rucar, judetul Arges.

mai mult

INFORMEAZA-TE PENTRU SANATATEA TA!

Durata proiectului :6 luni
Finantat de Susan G.Komen for the Cure Community Grant Program in cadrul Initiativei Globale impotriva Cancerului la San

OBIECTIVELE PROIECTULUI:

 1. Cresterea nivelului de informare si educare a 300 de femei din intreprinderi si pensionare din Bucuresti cu varste cuprinse intre 40-59 de ani, program desfasurat pe 6 luni;
 2. Sensibilizarea si cresterea nivelului de implicare a managerilor din intreprinderi cu privire la crearea de conditii pentru informarea si constientizarea femeilor din institutiile lor asupra cancerului de san

sus2010

Intre 2009-2012

ASOCIATIA FEMEILOR DIN ROMANIA anunta lansarea proiectului cu finantare europeana « FEMEIA CONTEAZA !»

Proiectul este coordonat de Asociatia COLFASA iar partenerii in proiect sunt:
- Institutul de Cercetare a Calitatii Vietii
- Asociatia AGORA
- C.R.F.P.S. Pro Vocatie
- Asociatia Femeilor din România
- Centro Lavoro Ovest Milano

descriere proiect | monitorizare media

sus2011

Ianuarie

 • Ambasada din România a organizat în Cuba pe 20 ianuarie 2011 Cocktail la Ziua Nationala a Cubei si a 50-a aniversare de stabilirea relatiilor diplomatice dintre Cuba si România.

Februarie

 • Conducerea Hotelului Raddison Blu a organizat pe 1 februarie 2011 inaugurarea noilor camere Atlas. Evenimentul a fost continuat cu un cocktail la care a participat dna Liliana Pagu,Presedinte AFR.
 • Asociatia Femeilor din Romania condusa de d-na Liliana Pagu, Presedinte, a participat in data de 9 februarie 2011, la Masa Rotunda Nationala ,,Punerea in practica a Promisiunilor: Egalitatea de gen si Cooperarea pentru Dezvoltare in ,,NSM” ale UE”.
  Evenimentul a avut loc la Palatul Parlamentului si a fost organizat de ,,AUR” – Asociatia Nationala a Specialistilor in Resurse Umane, Coalitia Regionala KARAT si One World Action (OWA). In cadrul acestuia s-a urmarit dezvoltarea capacitatii organizatiilor societatii civile din Noile State Membre (NSM) prin generarea unei colaborari puternice intre femeile din Est, Sud si Vest.
  Mai multe informatii despre proiect se pot obtine: www.resurseumane-aur.ro, www.karat.org, www.oneworldaction.org.
 • Asociatia Femeilor din Romania condusa de d-na Liliana Pagu, Presedinte, a participat in data de 28 februarie 2011, in Bucuresti, la seminarul ,,ESTHR – pachet integrat de actiuni pentru dezvoltarea rolului femeii in societatea romaneasca”.
  Acest eveniment a fost organizat de Blocul National Sindical si a fost sustinut de experti in politica de gen si ai mediului de afaceri feminine, iar in cadrul acestuia a fost abordata tema antreprenoriatului femini ca modalitate de promovare a egalitatii de sanse intre femei si barbat.
 • Echipa ,,Actionam responsabil! – Reteaua Sociala RSC” in colaborare cu Ministerul Educatiei Cercetarii Tineretului si sportului, a organizat in data de 24 februarie 2011, la Bucuresti, conferinta ,,Parteneriate pentru responsabilitate Sociala”.
  Asociatia Femeilor din Romania, prin prezenta d-nei Liliana Pagu, Presedinte, alaturi de d-na Doina Stefan a participat la acest eveniment, in cadrul caruia s-au prezentat diferite propuneri de proiecte si initiative recent demarate in domeniul responsabilitatii sociale.
  Mai multe detalii referitoare la acest proiect se pot gasi pe www.actionamresponsabil.ro.
 • Asociatia Femeilor din Romania condusa de d-na Liliana Pagu, Presedinte, a participat in data de 23 februarie 2011, in Bucuresti, la evenimentul de lansare a doua proiecte finantate din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 (POSDRU), organizat de Asociatia Inter Concordia.
  Proiectele Antreprenoriat si ocupare inovativa si ,,F1” Pentru combaterea somajului au ca scop dezvoltarea resurselor umane, cresterea ratei de ocupare precum si promovarea competentelor si actiunilor antreprenoriale in Regiunea Bucuresti-Ilfov.
  Mai multe detalii se pot obtine de pe site-ul http://interconcordia.ro.

Martie

 • Asociatia Femeilor din Romania condusa de d-na Liliana Pagu, Presedinte, a participat in data de 2 martie 2011, in Bucuresti, la seminarul de lansare a proiectului ,,Sprijinirea autoritatii de management in formularea si implementarea operatiunii privind polii de competitivitate”.
  Evenimenul a fost organizat de Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial ,,Cresterea Competitivitatii Economice” ( AM POS CCE ), iar obiectivul general al acestuia este cel de a acorda asistenta AM POS CCE in dezvoltarea si implementarea operatiunii ,,Dezvoltarea structurilor de sprijin al afacerilor de interes national si international”.
  Mai multe detalii referitoare la acest proiect se pot gasi pe http://amposcce.minind.ro/.
 • Asociatia Femeilor din Romania organizatie de prestigiu, lider al miscarii de femei din Romania, organizeaza o intalnire cu partenerii proiectului ,,Valorizing Rural Women”, proiect finantat in perioada 2009-2011 de Comisia Europeana in cadrul programului: Lifelong Learning Programme - Grundvig Partnerships, ID: GRU-09-P-LP-135¬-B-ES, ce va avea loc in Bucuresti, in perioada 20-24 martie 2011incluzand si o vizita de lucru in teritoriu in zona Rucar, judetul Arges.
  Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul www.valorizingruralwoman.eu
 • Asociatia Femeilor din Romania, condusa de d-na Liliana Pagu, Presedinte, a participat in data de 10 martie 2011, in Bucuresti, la conferinta ,,Arta de a fi femeie”, eveniment organizat cu ocazia Zilei Internationale a Femeii - 8 martie, de catre Asociatia Studentilor si Elevilor Basarabeni – ASEB www.aseb.ro .
  Fetele din Basarabia au fost foarte impresionate de experienta d-nei Liliana si de experienta dansei in promovarea egalitatii de gen.

Iunie

 • Asociatia Femeilor din Romania, membru fondator al Coalitiei Asociatiilor Femeilor de Afaceri din Romania (CAFA) a participat prin prezenta doamnei Liliana Pagu, Presedinte, in perioada 3-4 iunie 2011, la conferinta "TU esti schimbarea” organizata la Galati de Asociatia Femeilor Intreprinzatoare din Romania (AFIR) care detine secretariatul Coalitiei Asociatiilor Femeilor de Afaceri din Romania (CAFA) in 2011-2012.
  In cadrul evenimentului au avut loc discutii cu privire la promovarea culturii antreprenoriale, implicarea si participarea cetatenilor si asociatiilor legal constituite la elaborarea, fundamentarea si adoptarea deciziilor administrative, precum si rolul femeii in familie, cariera si politica.
  Doamna Liliana Pagu a prezentat proiectele desfasurate in 2011: Femeia Conteaza, Valorising Rural Women si Sanse Egale si Respect - Instrumente Antreprenoriale Dintr-o Perspectiva de Gen (SERAF). ASOCIATIA FEMEILOR DIN ROMANIA a distribuit chestionare necesare pentru proiectul SERAF cu privire la studiul elaborat privind inregistrarea de opinii pe teme de interes pentru persoanele active, someri si persoane care desfasoara activitati independente si privind evolutia lor profesionala.
  Participantele la Conferinta si-au exprimat interesul de intra in Reteaua Interprofesionala pentru Femei, obiectiv la activivitatea 3 pentru promovarea relationarea si monitorizarea initiativelor femeilor in antreprenoriat, combaterea stereotipurilor de gen si promovarea egalitatii de sanse pe piata muncii.

  Pentru mai multe detalii puteti vizita site-urile: www.cafa.ro, www.afirgalati.ro sau puteti trimite e-mail la afir_galati@yahoo.com.

mai multIulie

 • ASOCIATIA FEMEILOR DIN ROMANIA a sustinut in data de 2 iulie, ora 10 un workshop interactiv cu titlul Feminitate si implicare in comunitate'', in cadrul evenimentului No Limits Woman 1-3 Iulie la SALA PALATULUI BUCURESTI, organizat de SC MH MEDIA SOLUTION SRL.
  Workshop-ul sustinut de catre d-na Liliana Pagu ,presedinta A.F.R., s-a desfasurat la Sala A amplasata la etajul 1 Sala Palatului Bucuresti.
  In cadrul acestuia, participanti s-au aratat incantati si doritori in a face parte din asociatie si au activat cu entuziasm, pe tot parcursul workshop-ului.

 

sus


2012

 

2013


sus

 

 

Untitled Document

NOUTATI

ASOCIATIA FEMEILOR DIN ROMANIA va invita la workshop-ul Antreprenoriatul feminin-inovatie si tehnologie pentru promovarea afacerii

mai mult

We are glad to  inform you that the campaign  against Sexual Violence developed by our organization its now available from today in Rumanian language

mai mult

Buletin informativ AFR trimestrul I

mai mult

In data de 3 martie 2013 ,la Atena , vestitorii primaverii au venit sub forma unei noi asociatii! ASOCIATIA FEMEILOR ROMANCE DIN GRECIA

mai mult

ASOCIATIA FEMEILOR DIN ROMANIA va invita sa participati la CONCURSUL
IDEI PENTRU AFACERI DE SUCCES dedicat FEMEILOR ANTREPRENOARE!

mai mult

ARHIVA NOUTATI


Untitled Document
 

Copyright © 2007 AFR - Toate drepturile rezervate